Startpagina » Advies » Technische advies

Technische advies

Op freelance basis verzorgen wij al het klein- en groot onderhoud voor u, precies zoals u van een eigen technische dienst mag verwachten. En als uw persoonlijk technisch adviseur kunnen wij u bijstaan bij vragen op technisch gebied en in uw contacten met technische leveranciers.

Bij klein onderhoud kunt u denken aan het opheffen van storingen, en het uitvoeren van reparaties aan apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair en verlichting e.d. Als uw eigen technische dienst kunnen wij u adviseren bij groot onderhoud, zorgen wij voor het organiseren en (doen) uitvoeren van groot onderhoudswerk. En kunnen wij, namens u, toezien op een correcte uitvoering van ingrijpende bouwkundige werkzaamheden door technisch specialisten.

Als vast technisch beheerder van uw pand zijn wij goed bekend met alle in en outs van uw pand, de aanwezige installaties en technische voorzieningen, waardoor problemen snel getraceerd en verholpen kunnen worden. Wij doen wat wij goed kunnen zelf, en wij zorgen dat er technisch specialisten worden ingeschakeld wanneer dat echt nodig is.