Welkom op de site van

Over ons

Als freelance technische dienst adviseren en ondersteunen wij ondernemers en zorgaanbieders bij het technisch onderhoud en beheer van hun bedrijfs-en praktijkruimten en technische installaties. Ook treden wij, namens eigenaren, op als technisch beheerder voor de huurders en gebruikers van panden. Gedurende de vijfentwintig jaar van ons bestaan zijn wij als technische dienst een zeer ervaren 'all rounder' geworden.

Daarnaast bieden wij op het gebied van verlichting en veiligheid op de werkvloer een extra dienstverlening. Voor veel van onze vaste relaties, met name zorgverleners, zijn de veiligheid van hun bezoekers en medewerkers een extra aandachtspunt waar wij graag ondersteuning bieden.

En als technische dienst bieden wij natuurlijk ook bouwkundig advies en bouwkundig tekenwerk, duurzaamheidsadviezen en hulp bij het aanvragen van bouwkundige vergunningen.

                                                                                                                      Referenties

 

Diensten

Technische Dienst

Technische Dienst


Op freelance basis verzorgen wij al het klein- en groot onderhoud voor u, precies zoals u van een eigen technische dienst mag verwachten. En als uw persoonlijk technisch adviseur kunnen wij u bijstaan bij vragen op technisch gebied en in uw contacten met technische leveranciers.

Bij klein onderhoud kunt u denken aan het opheffen van storingen, en het uitvoeren van reparaties aan apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair en verlichting e.d. Als uw eigen technische dienst kunnen wij u adviseren bij groot onderhoud, zorgen wij voor het organiseren en (doen) uitvoeren van groot onderhoudswerk. En kunnen wij, namens u, toezien op een correcte uitvoering van ingrijpende bouwkundige werkzaamheden door technisch specialisten.

Als vast technisch beheerder van uw pand zijn wij goed bekend met alle in en outs van uw pand, de aanwezige installaties en technische voorzieningen, waardoor problemen snel getraceerd en verholpen kunnen worden. Wij doen wat wij goed kunnen zelf, en wij zorgen dat er technisch specialisten worden ingeschakeld wanneer dat echt nodig is.

Advies

Specialisaties

Als freelance technische dienst zijn wij, afgestemd op de behoefte van onze relaties, een aantal diensten verder gaan ontwikkelen. Zo bieden wij op het gebied van veiligheid en op het gebied van verlichting speciale diensten aan.

Veiligheid op de werkvloer voor medewerkers en bezoekers is een belangrijk aandachtspunt voor ondernemers en zorgaanbieders. Op dit gebied kunnen wij u gericht enkele diensten aanbieden, zoals:

- het opstellen en realiseren van ontruimingsplattegronden, zodat bezoekers uw pand snel en veilig kunnen verlaten indien dat noodzakelijk is;
- het leveren, monteren en onderhouden van noodverlichting, vluchtwegverlichting en rookmelders;
- vakbekwame periodieke inspecties van noodverlichting en medische elektrische toestellen (NEN-EN-IEC 62353).

Al vijfentwintig jaar bieden wij veel op het gebied van verlichting. Naast advieswerk, en het leveren, monteren en onderhouden van verlichtingsinstallaties zijn wij ook zeer ervaren in het restaureren van antieke en design verlichting.

Advies

Verlichting

U kunt bij ons terecht voor onafhankelijke verlichtingsadviezen, ook als het gaat om energiebesparende verlichting zoals LED verlichting of draadloos geschakelde verlichting systemen. Indien gewenst stellen wij verlichtingsplannen op en adviseren wij u bij duurzame en energiebesparende oplossingen.

Daarnaast leveren en monteren wij professionele verlichting in elke stijl, van strak modern tot stijlvol design of klassiek, en geschikt voor elke ruimte.

Unieke lichtoplossingen en armaturen kunnen naar specifieke wensen en behoeften worden ontworpen en gerealiseerd, waardoor de verlichting perfect past bij de ruimte en uw persoonlijke smaak.

Paris

Onderhoud verlichting

Voor bestaande verlichtingsinstallaties kunnen wij, periodiek en incidenteel, het onderhoud verzorgen. Wij verhelpen eventuele storingen en wij kunnen bestaande verlichtingsinstallaties uitbreiden of naar behoefte aanpassen.

Het repareren van bestaande verlichtingsarmaturen en objecten in uiteenlopende stijlen is bij ons in goede handen. Dat geldt ook de reparatie of restauratie van antieke verlichting en design verlichting.

Naast onderhoud, periodiek en incidenteel, reparatie en restauratie kunnen wij u ook adviseren bij de aankoop van antieke verlichting.Paris

Noodverlichting

Goed werkende en voldoende noodverlichting is van levensbelang bij calamiteiten. Om een goede werking te kunnen garanderen is periodiek onderhoud en inspectie essentieel en wettelijk verplicht. Wij bieden u vakbekwame inspecties en voeren onderhoud uit volgens de geldende eisen. Na de inspectie- en onderhoudsronde ontvangt u de daarbij behorende inspectierapportage.

Wij adviseren ook de aanwezige rookmelders periodiek te laten inspecteren.

Ontruimingsplan

Ontruimingsplannen

In elk openbaar gebouw moeten ontruimingsplattegronden aanwezig zijn. Wij leveren ontruimingsplattegronden in kleur op A3 formaat geheel volgens de wettelijk geldende NEN 1414 norm. En wij zorgen ervoor dat deze plattegronden, ingelijst, goed zichtbaar op de juiste plaatsen in het gebouw te vinden zijn.

Voor het maken van ontruimingsplattegronden zijn digitale tekeningen van het gebouw nodig, als u daar niet over beschikt dan kunnen wij deze op basis van het inmeten van de ruimten voor u maken.

Paris

Keuren van medische apparaten

Speciaal voor onze relaties die zorg aanbieden hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het verrichten van de verplichte keuringen van medische apparaten.

Voor het gebruik van medische elektrische toestellen is met oog op de veiligheid van patienten en gebruikers een internationale standaard ingesteld, de NEN-EN-IEC 62353.

Op basis van deze wettelijk verplichte norm dienen medische elektrische toestellen periodiek, en na reparatie, getest te worden. Als daartoe opgeleid en bevoegd keurmeester kunnen wij uw medische apparaten volgens de wettelijk vastgestelde eisen periodiek inspecteren. Van elke keuring wordt een inspectierapportage opgesteld.

Kantooradres:

Vrisekoop Techniek & Beheer
Graanstraat 81
1446CW Purmerend
Telefoon: (0299) 667577
Mobiel: (06) 53841055
Email: info@vrisekooptechniek.nl

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.